Jeg er rimelig ny på matlaging. Noe som kan være en fordel og ulempe. Fordelen, innbiller jeg meg, er at jeg ikke har særlig avlæring å gjøre med tanke på å innføre sunnere mat. Ulempen er at det er lite jeg har «i fingrene» og det meste må googles og finnes ut av. Og da tar det T-I-D. Laaaang tid.

Uansett; Denne testet jeg en dag jeg var fysen på «noe med pizza-ish fyll». Og joda. Den funka!

 

Først skrapet jeg ut innmat av squash for å lage selve båtene. Jeg spiser jo ikke så mye, men jeg tenker en squash per person er greit.

 

Så penslet jeg de med olje og strødde salt og nykvernet pepper på.

Så var det steking av kjøttsausen. Jeg bruker karbonadedeig, men det går fint med både kjøttdeig og kyllingkjøttdeig også. Den originale oppskriften fra cleanfoodcrush har med selleri etc. i men jeg droppet det i andre omgang. Jeg tenker jeg skal lære meg å lage skikkelig god pastasaus selv, men inntil videre brukte jeg pastasaus på glass. I tillegg testet jeg ut krydderet Pizza fra Flavor God, for mer pizzasmak. Og fersk basilikum. Jeg ELSKER ferske urter!

Så var det å fylle båtene med kjøttsausen.

Så toppet jeg de med ost. Noen med pizzaostblanding og noen med parmesan. Begge ble godt.

Inn i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.

 

Og voila!

Squashbåter!

Inspirert av oppskrift jeg fant på Instagramsiden til @cleanfoodcrush