13081686_10154033636071125_846724877_n

Bildet er tatt i kveld på Partner Gym i Oslo, der det heldigvis er lov å trene utenom vanlige åpningstider. For meg som synes trening er en finfin aktivitet på lørdagskvelden passer jo det ypperlig. 😉

Etter en heller laber uke hvor kroppen bare ikke ville var det nemlig ekstremt godt å merke at formen gradvis kommer tilbake. Jeg vet ikke hvordan det er med andre, men jeg blir i alle fall ekstremt frustrert når det føles som om nesa butter mot en usynlig gummivegg under trening. Antageligvis var det en kombinasjon av at jeg var rimelig gåen etter å ha vært superfokusert og jobbet hardt mot konsultasjon hos kirurg ved Aleris i Bergen med tanke på å få innvilget fjerning av løshud etter stort vekttap, samt at kroppen hadde slitt litt med vitaminer mm.

Nå har det gått en uke, jeg har sovet nok, spist godt og ellers tatt det rolig på trening, og nå kjenner jeg at det såvidt begynner å krible litt igjen etter å øke på. Og da passet det som sagt ypperlig å få sullet litt rundt i egen verden på Partner Gym og trene litt styrke i pent og rolig tempo. Jeg storkoste meg!