sitat

Jeg tror at vi alle har opplevd det. Å føle seg dårlig behandlet, avvist og kjenne på følelsen av å ligge nede. Enten det er en kortere eller lengre tid.

Er du heldig som meg, har du også opplevd tilfredsstillelsen av å vite at de som tråkket på deg tror du er nede for telling, mens du i realiteten er i full gang med å reise deg opp igjen. Sterkere og klokere enn noen sinne.

Noen ganger… når jeg ser meg omkring og ser hvor langt jeg har kommet, hvor mye jeg har oppnådd og hvilke mennesker jeg er omgitt av i dag… Vel, det hender jeg får lyst til å sende de som tråkket meg ned og avviste meg blomster og et stort, stort takk! For tenk så stusselig det ville vært å ha det jeg trodde jeg ville ha den gangen sammenlignet med hva og hvem prosessen med å reise meg opp igjen ga meg istedet?

Utfordringen?

Det er å huske på dette når det gjelder de tingene jeg gjerne vil ha i livet mitt nå og som det kan være fristende å tviholde på når jeg egentlig bør gi slipp og la det og de som har utspilt sin rolle gå sin vei.